Mi is az a vezetéstechnikai tréning?
Talán az, hogy  izzadt motoros fogcsikorgatva botladozik a bólyák körül a forró aszfalton egész nap, majd estére büszkén konstatálja, hogy már mindegyiket sikerült megkerülni? Biztosan nem.
A kúpok megkerülése egy tréningen nem cél, hanem csupán eszköz. Eszköz arra, hogy az előzetesen fejben összerakott vezetéstechnikai fogásokat lépésről lépésre fel tudjuk épiteni. Inkább gázolj át néhány kúpon kezdetben, a helyes vezetéstechnikára törekedve, mintsem kikerüld a vakszerencse közreműködésével. Nagyon fontos a tudatosság, a fokozatosság, s hogy kölün-külön foglalkozzunk az egyes technikai elemekkel. Csak akkor lépjünk tovább, ha begyakoroltuk az előzőt.  Ezt követi a technikák összefűzése, így az országúti motorozásnál is jól kamatoztatható tudással felvértezve zárjuk a napot.

Hogy azután ezt a tudást a lendületesebb motorozásra használod, vagy arra, hogy nagyobb biztonsági tartalékkal, lazábban, motorozol, az már a Te döntésed.
Abban azonban biztos vagyok, hogy a tudatos motorozás egyúttal sokkal élvezetesebb is! Mindannyiunkra ráfér tehát legalább évente egyszer, egy ilyen zárt pályás gyakorlás, bármely szintjén is tartunk motoros pályafutásunknak.
A tréningek min. 4 fővel indulnak, és max. 6 fősek. A jelentkezés után 48 órán  belül be kell fizetned a tréning árát, ellenkező esetben a rendszerből jelentkezésed automatikusan törlődik.
Arról, hogy az időjárás miatt elmarad-e a képzés, a tréninget vezető oktató dönt. Ez esetben a befizetett díj másik tréningre átvihető, vagy visszakérhető.
A részvétel a tréningeken saját  motorral  lehetséges.
Találkozó: A Kék”T” Motoros Iskola előadótermében, elméleti felkészítéssel kezdünk.(Pécs,Nagy Lajos király u. 2. )
A rövid elméleti prezentáció után,  együtt gurulunk ki a gyakorló pályára, ahol kis szünetekkel gyakoroljuk, a célirányos feladatokat.

A pályán csak megfelelő motoros  védőfelszerelésben lehet tréningezni.

© Copyright - Kék "T " Autósiskola A weboldalt készítette: