Beiratkozás

Tanfolyamainkra regisztrálhat a JELENTKEZEM gombra kattintva.  A regisztráció után írásos szerződést kell kötnünk. Ennek feltétele a nemzetközi kategóriákhoz előírt életkor fél éven belüli betöltése. (18 éven aluliak szerződését szülővel  is alá kell íratni). Ezzel már regisztrált is a kiválasztott időpontban induló délelőttös, délutános (vagy akár vegyes) órarendű tanfolyamra. Szükséges dokumentum az Orvosi vélemény „EGÉSZSÉGI ALKALMASSÁGRÓL”,  A tanfolyamot záró elméleti vizsgára az a hallgató bocsátható, aki az elméleti tanfolyamot elvégezte és a nemzetközi kategóriákhoz előírt életkort 3 hónapon belül betölti.

Később, a gyakorlati vizsgára az a hallgató bocsátható, aki az előírt óraszámokat, teljesítette és a nemzetközi kategóriákhoz előírt életkort betöltötte. Jelentkezzen minél hamarabb, mert multimédiás oktatótermünkben korlátozott a férőhelyek száma. Az utolsó pillanatban nem mindig tudunk helyet biztosítani, ha viszont időben látjuk az igényeket, újabb csoportot tudunk indítani. Így mindenki akkor kezdhet tanfolyamot, amikor neki a legmegfelelőbb.

Választható délelőttös, délutános, vagy vegyes órarend is.

Amennyiben nem tantermi képzést szeretne, hanem  a távoktatás az Ön számára a megfelelő keresse fel a Távoktatás menüpontot!

No products found which match your selection.