Távoktatás / E-learning

A világ bármely pontján tud elméleti tanfolyamot végezni on-line és az itthon töltött időt, intenzíven a gyakorlatra tudja fordítani. 75 óra áll rendelkezésére, hogy elvégezze az e-tanfolyamot. A hozzáférés 180 napra szól. Az elektronikus tanfolyam elvégzéséhez a tanuló egyedi azonosítót kap, amivel a rendszerbe belépve a tanulásra rendelkezésre álló idő alatt tetszőleges időbeosztással elvégezheti a képzést. A tanfolyam elvégeztével a rendszer előállítja a hatályos rendelkezéseknek megfelelő, elektronikusan aláírt képzési igazolást, amit elektronikus formában elküld a Nemzeti Közlekedési Hatóság felé, valamint a tanuló és iskolavezetője számára letölthetővé tesz. Ezután a tanulót az Autósiskola elméleti vizsgára jelenti. Rugalmasan választhatja meg a vizsgaidőpontot is, melyben az Ön időbeosztásához igazodunk.

A sikeres vizsga után megkezdődhet a gyakorlati képzés. Így bárhol tud elméleti tanfolyamot végezni on-line és az itthon töltött időt, intenzíven a gyakorlatra tudja fordítani. Ha még más jogosítvánnyal nem rendelkezik Közúti Elsősegélynyújtás tanfolyamot is, végezhet Autósiskolánknál. Vizsgát tennie pedig a Vöröskeresztnél kötelező.

Amennyiben teljes on-line ügyintézést és webes regisztrációt szeretne, regisztráljon itt: https://etitan.hu/site/hu/WebReg/IskolaiRegisztracio?azonosito=5J-Ln5zHbEmNI0C5NArMzw

Ez esetben a B kategóriás KRESZ tananyag mellé az elsősegély oktatás tananyagot is megkapja, 75 órás / 180 napos hozzáférés lehetőségével. Kérem a fenti linken végezze el a regisztrációt.

  • “A” e-learning
    Motoros jogosítványhoz távoktatás

  • 37.900 Ft
  • “B” e-learning
    Személygépkocsi jogosítványhoz távoktatás

  • 33.900 Ft