Elméleti oktatás

Kék „T” Autósiskola- Multimédiás elméleti tanfolyamainkat Pécs belvárosában a Nagy Lajos király útja 2.-ben  tartjuk. A tanfolyam során végig szemléletes, számítógépes demonstráción követheted a tananyagot. Színekkel, tartalommal töltjük meg a
„körmönfont” paragrafusokat. A bemutató anyagát a Kék „T” Autósiskola húsz éves működése alatt gyűjtött tapasztalataim alapján állítottam össze. Hosszú hónapok munkájával sikerült olyanná alakítani, hogy a vizsgákon legtöbb nehézséget okozó problémákra koncentráljon. Megérte! Hallgatóink szerint a legszárazabb témaköröket is „élvezhetővé”, érthetővé teszi. Hosszú hónapok munkájával sikerült olyanná alakítani, hogy a vizsgákon legtöbb nehézséget okozó problémákra koncentráljon. Megérte! Hallgatóink szerint a legszárazabb témaköröket is „élvezhetővé”, érthetővé teszi.

A technika önmagában azonban kevés. Nem nélkülözhető az élő magyarázat sem. Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma csoport sem. Ami az egyik embernek egyértelmű, a másiknak bonyolult, és fordítva. A magyarázat mindig a hallgatókhoz igazodik.A legkorszerűbb, 21. századi igényeket is kielégítő, multimédiás oktatótermünkben egy hely rád is vár.
Amit megtanultunk, azt gyakorolni kell! Minden foglalkozáson felmérjük a pillanatnyi tudásunkat. Mindig csak adott témakört tesztelünk, és csak olyat, amiről már volt előadás! Ilyenkor lehetőség nyílik a problémák újbóli megbeszélésére is.
A foglalkozások anyagát elektronikus formában is hazaviheted. Ez a jegyzet az órai magyarázatok logikáját követi, így az otthoni felkészülés is hatékonyabb, könnyebb. A vizsga összes lehetséges tesztkérdését és azok megoldásait is tartalmazó „Tesztkönyv” a tanfolyam idejére kaució ellenében szintén hazavihető.

A vizsgán tehát nem érhet meglepetés! Egy 55 kérdéses tesztsort kell megoldani, amit a számítógép külön neked állít össze a Tesztkönyvben is megtalálható kérdésbankból. Minden kérdésre egy perc áll rendelkezésre. Ha bizonytalan vagy a válaszban, a „tovább” gombbal kérheted a következőt. A tesztsor végén a gép visszaadja a passzolt kérdéseket, de már csak azzal a töredék idővel, ami maradt az első megtekintés alkalmával. Nyugalom, nálunk bőven lesz alkalmad ingyenesen gyakorolni. Számítógépeinken folyamatosan frissítjük a vizsga és gyakorló programot.
Ne aggódj! A Kék „T” Autósiskola sok éves tapasztalattal rendelkezik az elektronikus oktatás területén, így ezt a vizsgáztatást szinte nekünk találták ki. Nem ritka az olyan csoport, amely 100%-os megfelelést produkált! Ha részt veszel a foglalkozásokon, tanulsz, gyakorolsz, megismerkedsz a vizsga-programmal, a siker nem maradhat el és ezzel megtetted az első lépést a jogosítvány megszerzése felé vezető úton.