Sikeresen teljesítettél minden vizsgát! Gratulálok!
Mostantól önállóan gyakorolhatsz.
Mindannyian találkozhatunk azonban olyan helyzetekkel, amik arra késztetnek, hogy átértékeljük addigi tudásunkat. Ha az ilyenek után elgondolkodunk, az már fél siker. Még jobb, ha kételyeinket más , tapasztaltabb motorosokkal is meg tudjuk beszélni.
Egy-egy kellemes közös gurulás után Te is választ kaphatsz kérdéseire, vagy egyszerűen csak beszámolhatsz élményeidről.
TARTOZZ TE IS A CSAPATHOZ!
Sokan értetlenül állnak a dolog előtt, hogy amint plusz öt fok fölé kúszik a hőmérő, máris motorra ülök.
Március: az első nagyobb lélegzetű túrák. Igaz gyakran még hó szegélyezi az utat, és a hideg gumik sem tapadnak tökéletesen, de ezt ilyenkor be kell kalkulálni.
Jelentkezz vezetéstechnikai tréningjeinkre is!

Május: szezonnyitó nagy találkozó a sok cimborával. Nappal élvezetes kanyargás a hosszú úton, este kifogyhatatlan társalgás a hosszú asztal körül.
Augusztus: Alpok? Dolomitok? Kárpátok? Tátra? Tengerpart? Meglátjuk. Ami biztos: egy utas, néhány térkép, három doboz, és rengeteg kanyar, végtelen élmény.

Szeptember, szezonzáró összejövetel. Lehet, hogy megint mi szervezzük? Jó lesz előre gondolkodni. Tavaly szinte végig esett, mégis remek volt a hangulat. Az ország minden részéből jöttek barátok. Voltak Sopronból, Győrből, Ajkáról,Fehérvárról, Budapestről, Nyíregyházáról is. Jórészt szakadó esőben.
Épp csak alábbhagy az eső, szárad(gat) az aszfalt, újra viszket a nadrágja mindenkinek. Összerendeződik a csapat, és máris muzsikálnak a motorok.

Nekivágunk. Félúton ismét szakadó eső. Néhány kilométer reménykedés után, rövid tanakodás: lerövidítjük az etapot. Sebaj vár a vacsora, a hosszú asztal. Több idő marad a tavaszi ausztriai túra helyszínének megbeszélésére.
November, még egy utolsó gurulás társaságban.
Azután jönnek a téli hónapok, a tervezgetés az álmodozás, meg a hőmérő figyelés ideje. Vajon a hétvégén eléri az öt fokot…?

© Copyright - Kék "T " Autósiskola A weboldalt készítette: